Φιλανθρωπικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Σκέπη Πρόνοιας

Η ιστορία μας

Το ιδρύθηκε το 1968, από μία ομάδα επιφανών κοινωνικά και οικονομικά συμπολιτών μας, με όραμα τους «ένας πρότυπος χώρος συμβίωσης», όπου θα περάσουν την τρίτη τους ηλικία.

Και πραγματικά κατασκεύασαν έναν τέτοιο χώρο, που τις ανέσεις του και την φροντίδα του την έζησαν και οι ίδιοι, αλλά και πολλοί ακόμα ένοικοι του όλα αυτά τα χρόνια.

Το έργο μας

Έχουμε δημιουργήσει ένα χώρο όπου συμβιούν άτομα της 3ης ηλικίας και αναπτύσσουν την καθημερινή τους ζωή μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον φροντίδας και εξυπηρέτησης, όπως βιολογικά υπαγορεύουν οι ανάγκες της ηλικίας τους.

Το περιβάλλον αυτό υπερέχει ποιοτικά, έναντι του περιβάλλοντος που αντιμετωπίζει ο κάθε ηλικιωμένος στο σπίτι του, γιατί:

  1. Έχει μία αναβαθμισμένη κοινωνική ζωή σε αντίθεση με αυτήν που έχει στο μοναχικό περιβάλλον του σπιτιού.
  2. Υπάρχει διαρκής παρακολούθηση της υγείας του από προσωπικό εξειδικευμένο και κυρίως αρμόδιο για τον σκοπό αυτό (γιατροί, νοσοκόμες).
  3. Υπάρχει πλήρης ασφάλεια, με διακριτικό τρόπο.
  4. Υπάρχει συνεχής βοήθεια και ενθάρρυνση ώστε να ασκούν καθημερινά τις συνήθειες τους και τα hobby τους.
  5. Διαβιούν σε ένα χώρο που μπορούν να τον προσαρμόσουν σύμφωνα με τις ανάγκες και επιθυμίες τους.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Σκέπη Πρόνοιας», βρίσκεται στο 17ο χλμ. Λεωφόρου Λαυρίου, στην Παιανία Αττικής. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 66.42.892 [-4], ή μέσω της ιστοσελίδας μας στη διεύθυνση www.skepipronoias.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *